Carolina Hurricanes vinder kampen mod Boston Bruins

Frederik Andersen, der bærer Carolina Hurricanes Trøje 2023, lavede 24 redninger for at hjælpe Carolina Hurricanes med at give de besøgende Boston Bruins deres tredje nederlag i træk ved at skøjte til en 4-1-sejr.Sebastian Aho, Paul Stastny, Seth Jarvis og Jordan Staal scorede for Carolina, hvilket forlængede sin sejrsrække til fem kampe.

Ahos mål var hans syvende i de sidste fire kampe. Taylor Hall havde Bostons mål, hans 15. i sæsonen. Martin Necas og Brent Burns blev krediteret med assists på Stastnys mål. Necas og Aho har hver 21 mål. Necas, der bærer den Billige NHL Trøjer, fører Hurricanes i assists (24) og point (45).

The Bruins kom efter et back-to-back-tab til Tampa Bay og Florida – første gang Boston havde tabt kampe i træk i denne sæson. Bruins var 0-til-4 i powerplayet mod Florida, scoreløse i to powerplay-muligheder mod Tampa Bay og formåede ikke at score i seks powerplay-chancer i tabet til Carolina. Det var den anden af tre kampe mellem Carolina og Boston denne sæson. Bruins slog Hurricanes 3-2 i overtiden i Boston den 25. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *