Chicago Blackhawks har nogle meget vigtige kampe i næste sæson

Der er nogle meget vigtige kampe på Chicago Blackhawks -skemaet. Det er heldigvis ikke som sidste år, holdet spillede bare det samme hold i divisionen. I år genstartede NHL for at spille mod alle, hvilket burde give nogle interessante hockeykampe.

Mange rookies på holdet har faktisk aldrig spillet foran et billige NHL trøjer -publikum, så dette er helt sikkert en spændende hjemmekamp for holdet og fans.

1. 19. oktober mod New York Islanders-home opener

New York Islanders og Chicago Blackhawks har aldrig været de største modstandere. Men Hawks vil møde dem i deres hjemmeoplukker, hvilket bestemt er et spændende spil.

2. 30. oktober i St. Louis-konkurrencens tilbagevenden

Det næste trin må være et stort afkast fra konkurrencen St. Louis/Chicago. Siden sæsonen 2019-20 har Blues og Blackhawks ikke spillet hinanden igen, men siden de spillede en virkelig vigtig kamp, ​​har det været længere end det.

3. 17. november i Seattle-New Team New Place

Seattle Sea Monsters er et NHL -hold! Dette bliver deres første sæson i ligaen, hvilket betyder, at Chicago vil indlede endnu et nyt hold. Sidste gang NHL sluttede sig til holdet, Vegas Golden Cavaliers, dominerede de fuldstændigt Hawks i deres første sæson. Håber denne gang, at situationen for Hawks bliver bedre.

4. 28. december mod Columbus Blue Jackets-Bokwests tilbagevenden

Adam Boqvist blev udvalgt af Blackhawks med det 8. samlede valg i 2018. Det ser ud til, at det meste af hans karriere vil være låst i Blackhawks -trøjen, men kun få år senere blev han byttet til Blue Jackets i bytte for Seth Jones.

5. 6. marts mod Tampa Bay Chargers-mesterskabet træder ind i byen

Tampa Bay Chargers kontrollerede Blackhawks næsten hver gang de to hold mødtes i sidste sæson. For Hawks skulle denne sæson være anderledes, og det var det, jeg så, da mesteren kom til byen den 6. marts.

Jeg ser virkelig frem til de næste kampe i Blackhawks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *