Davidson har faktisk talt med forwards angående instruktioner fra gruppen efter handel med DeBrincat, Dach, Hagel

Davidson udtalte, at han faktisk har talt med og vil helt sikkert blive ved med at tale med Toews, det har faktisk været Chicagos kaptajn i betragtning af, at 2008, såvel som Kane, deres fremtrædende markør sidste periode såvel som mest top-niveau gamer, om trinene gruppen har faktisk lavet i de foregående par måneder, mest markant handlet unge forwards Alex DeBrincat såvel som Kirby Dach den 7. juli, dagen for 2022 Upper Deck NHL Draft, såvel som nybegyndere Brandon Hagel forud for 2022 NHL Måldato for erhverv.

Jonathan Toews såvel som Patrick Kane, der i den billige NHL trøjer, faktisk har haft samtaler med Kyle Davidson om instruktionerne fra Chicago Blackhawks, men den grundlæggende supervisor udtalte, at han ikke anerkender, om eksperterne er ved at få fat i deres genopretningsstrategi.

Blackhawks godkendte onsdag forwards Max Domi samt Andreas Athanasiou hver til en 1-årig, $3 millioner aftale, og også forud for Colin Blackwell til en to-årig, $2,4 millioner aftale ($1,2 millioner almindelig årlig værdi). De kan bruge Chicago Blackhawks Trøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *