Forsberg forbliver hos Nashville Predators

Den 27-årige forward er i sidste sæson af en seksårig aftale på $36 millioner (gennemsnitlig årlig værdi på $6 millioner) og kan blive en ubegrænset freelance, hvilket udløste formodninger om, at Predators kunne bytte ham før NHL Handel Forfaldsdato kl. 15.00 ET på mandag. dansk ishockey trøje

Nashville Predators forbliver sikre på, at de vil kunne gensignere Filip Forsberg, men de forstår, at der ikke er nogen garantier.

Forsberg er på kurs for sin mest effektive NHL-periode, hvor han scorede 58 faktorer (33 mål, 25 assists) i 49 kampe. Hans NHL karriere-high i point er 64, etableret to gange i 2015-16 (82 kampe) og 2017-18 (67 kampe), såvel som hans følgende mål vil helt sikkert etablere et nyt karriere-high i mål scoret i en ensom sæson. Nashville Predators trøje

Opnået af Predators i en handel med Washington Capitals for Martin Erat og Michael Latta den 3. april 2013, startede Forsberg sin NHL-lancering med Nashville 11 dage senere. Han har faktisk spillet 546 NHL-videospil og endte også med at være franchisens jobmålleder den 19. marts, hvor han scorede sit mål nummer 211 i Predators’ 6-3-sejr mod Toronto Maple Leafs på Bridgestone Arena. Han vurderer 5. i hjælper (232 ).

Poile hævdede, at begge sider vil blive ved med at arbejde stille hen imod en ny aftale. Alligevel kan Poile ikke sikre sig, at Forsberg med sikkerhed bliver gensigneret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *