Jake Guentzel scorer to gange hjælper Pittsburgh Penguins med at slå Arizona Coyotes 4-1

Jake Guentzel, der bærer Pittsburgh Penguins Trøje, scorede to gange i anden periode, og Pittsburgh Penguins afsluttede en seks-kamps udskridning med en 4-1-sejr mod Arizona Coyotes. Jason Zucker scorede, Sidney Crosby havde to assists og Casey DeSmith lavede 23 redninger for Penguins (20-13-6), der havde tabt syv af otte (1-5-2) efter at have vundet syv lige.

Barrett Hayton scorede for Coyotes (13-21-5), som tabte deres femte i træk (0-5-0) efter tre sejre i træk. Hayton, rykkede op til Arizonas toplinje, gav Coyotes en 1-0-føring på 5:18 i første periode efter at have stillet uforsvaret op ved venstre stolpe og omdirigeret Clayton Kellers aflevering. Guentzel udlignede 1-1 på 5:56. anden periode, da Jan Ruutas skud studsede under venstre cirkel til Crosby, som fodrede Guentzel langs mållinjen. Målet var Guentzels første siden den 15. december og afsluttede en tørke på otte kampe.

Penguins havde en chance for at udvide føringen, men kunne ikke score i løbet af et fire-minutters powerplay som følge af en dobbelt mindre high-sticking-straf på Hayton klokken 12:37. Pittsburgh kunne heller ikke score under et 5-mod-3 powerplay, der varede 33 sekunder sent i den anden. Jason Zucker, der var iført den billige trøje, gjorde det til 3-1 klokken 10:58 i tredje periode, idet han fik en tilbagelevering fra Evgeni. Malkin og scorede på et baghåndsskud efter at have skåret gennem folden. Jeff Carter scorede et tomt netmål 18:55 til 4-1-finalen.