Jasper Weatherby er nu et firelinjes center for hajerne

Rookie kontra finalen i 2021 er kommet og gået. Hajernes mest imponerende spiller er ikke den første runde rookie William Eklund i 2021, men hans værelseskammerat. San Jose Sharks Trøje

Den 23-årige Jasper Weatherby underskrev en toårig kontrakt med hajerne i sidste måned efter en stærk udviklingstræningslejr, og hans præstationer i rookie-matchup gjorde ham berettiget til at lade denne storklub trække sig fra træningslejren. Med en højde på 6 fod 4 tommer og en vægt på 222 pund er han dygtig til scrimmage-cirkler, og Weatherby bliver hajernes fire-linjers centrum. billige NHL trøjer

Udvalgt af San Jose i fjerde runde i NHL -udkastet 2018, kan Weatherby siges at være den mest egnede spiller til NHL på listen over hajers rookieturneringer, og hans præstation har ikke elimineret denne idé. Weatherby scorede et mål i begge kampe, han deltog i og fangede træner Roy Sommers opmærksomhed.

Weatherby spillede også en afgørende rolle uden for skøjtebanen, for det er måske ikke tilfældigt, at han og Eklund blev værelseskammerater. Det er naturligvis et godt spil.

Udover Weatherby vil spillere som Dylan Gambrel, Joel Kelman, Sasha Chemelevsky og Ryan Pedersen også blive konkurrencemæssige faktorer for holdets center på fjerde linje. Når hajerne gennemfører deres første istræning på træningslejren, vil alt varme op torsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *