Jonathan Drouin går glip af kampen mod Vegas Golden Knights

Efter Montreal Canadiens’ 5-1-tab til New Jersey Devils tirsdag aften meddelte Habs, at angriberen Jonathan Drouin vil gå glip af tiden. Drouin, der bærer den billige trøje, vil være ude af spillet i fire til seks uger på grund af en skade i overkroppen i en 5. november kamp mod Vegas Golden Knights.

Den tidligere Memorial Cup-mester og årets CHL/QMJHL-spiller er i sin sjette sæson med Habs. I sidste sæson noterede Drouin seks mål og 20 point i 34 kampe. Indtil videre i denne sæson har den 27-årige fire assists i 12 kampe.

Drouin kom til Habs-organisationen i sommeren 2017 efter en stor handel, der involverede det tidligere niende samlede valg i 2016 og nu to-dobbelte Stanley Cup-mester Mikhail Sergachev, der blev sendt til Tampa Bay Lightning i bytte for Drouin. Den indfødte Ste-Agathe-des-Monts, Quebec, fik sin debut med Habs i 2017 og noterede 46 point. I 2018-19-kampagnen matchede Drouin sin karrierehøjde på 53 point, som han satte i 2016-17-sæsonen med Lightning. Det år noterede han 18 mål og 35 assists i 81 kampe i det, der blot var hans anden sæson iført Montreal Canadiens Trøje 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *