Josie vinder for Predators i sin hjemby Bern, Schweiz

Hjembyens helt scorede to mål og en assist i en 4-3-sejr til Nashville på PostFinance Arena mandag som en del af 2022 NHL Global Series Challenge.

Hornet lød, og fansene stod og klappede. Iført en gul Nashville Predators trøje hævede han sin stok og slog sig for brystet, mens fans gav ham en serenade.

Josi har spillet i Stanley Cup-finalerne, vundet Norris Trophy kåret som NHL Defensive Player of the Year og blev kåret som kaptajn for Predators. Han har også flest assists (402) og point (542) af enhver schweizisk-født spiller i NHL-historien.

Fansene kaldte deres efternavne, som de gjorde for hjemmespillerne. Hver gang Josie scorer, gør fansene det samme.

Josie ønskede en lykkelig slutning, og han gik alt for at sikre sig, at han fik det. Han udlignede kampen til 1-1 i første kvarter, gjorde det til 4-2 i tredje kvarter og blev ved med at presse på for et hattrick.

Tillykke til Josi, på grund af hans evner har han vundet mange fans, jeg håber, at han vil gøre en vedvarende indsats for at bringe mere spændende til fans, vores hjemmeside har Tilpasset ishockey trøje fra forskellige hold, og giver også personlig tilpasning, du kan tilpasse det ønskede navn efterfulgt af nummeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *