Los Angeles Kings tilbagekalder rookien Alex Turcott

Los Angeles Kings har gennemført flere transaktioner, herunder tilbagekaldelsen af ​​Alex Turcott og Vladimir Tkachev.

Før Kings-fansene er begejstrede for den potentielle NHL-debut for rookie Turcotte med det femte samlede valg i 2019, kan fans se ham spille på banen iført Los Angeles Kings trøje nr. 5. Efter at have sendt både Cragg og Strand til de mindre ligaer, er der kun 5 forsvarsspillere på holdets liste (sammenlignet med 15 angribere), hvilket kan betyde, at endnu en dukker op inden kampen i morgen aften. bevæge sig.

Ikke desto mindre kan der være en god grund for Turcotte til at dukke op så hurtigt som muligt. Efter at have scoret 21 point i 32 kampe sidste år, scorede den 20-årige forward 5 point i sæsonens første otte kampe. Derudover spillede han også for det amerikanske hold ved det nylige verdensmesterskab for ungdom, hvor han var med til at vinde guldmedaljen med otte point i syv kampe.

Samtidig har Tkachev, iført en billige NHL trøjer , spillet fire kampe for Kings i denne sæson og bidraget med to assists. KHL-veteranen underskrev en etårig entry-level-kontrakt i maj, som inkluderer en europæisk distributionsklausul, som kan blive aktiveret på et tidspunkt, hvis den 26-årige spiller bliver i minor league. Som oversøisk stjerne spillede Tkachev i AHL for $80.000 uden den store betydning. Mindst en dag vil han få en NHL-løn i Kings.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *