Makar vinder 2022 Conn Smythe Trophy

Efter at have scoret imponerende 29 point i kamp 6, blev Makar i en Colorado Avalanche Trøje tildelt Conn Smythe Trophy for den eftertragtede postseason MVP-titel med flest point scoret af en playoff-forsvarsspiller i det seneste årti, og blev den mest værdifulde spiller i slutspillet i Stanley Cup.

Han er kun den tredje forsvarsspiller i ligaens historie, der vinder Pokalen, Consmyth og Norris Trophy i samme sæson. Iført en billige NHL trøjer arbejdede Makar hårdt gennem Stanley Cup-slutspillet og scorede 10 point (3 mål, 7 assists) i Colorados første runde af Nashville Predators, som er NHL All-time high-scoring af en forsvarsspiller i fire spil. I Western Conference-finalen mod Edmonton Oilers vandt han 5 point (1 mål, 4 assists) 6-5 i overtid i kamp 4, og blev den første spiller i NHL-historien til at score i en række forsvarsspiller med 5 point i kampen.

Hvilken uge det har været for 23-årige Cale Makar. Med at vinde både Stanley Cup og Conn Smythe Trophy, var Makar den fjerde forsvarsspiller i lønloftsæraen, der vandt den eftertragtede Consmythe Award, og blev Avalanches playoff MVP og var den tredje guard i NHLs historie, der vandt Norris Trophy i samme sæson. . Virkelig godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *