Matt Batkowski skal spille for Rangers i næste sæson

Matt Batkowski skal spille for Rangers i næste sæson

Det ser ud til, at New York Rangers, som var blevet rygter om at ville tilføje noget defensiv dybde, har fundet deres mand, og signerer forsvarsspilleren Matt Bartkowski til en PTO for den kommende preseason for at bære Billige New York Rangers Trøje.

Bartkowski i den trøje af god kvalitet kommer til Rangers som en erfaren svend, der klæder sig for fire NHL-hold og tre AHL-hold i løbet af sin 12-årige professionelle karriere. Bartkowski blev professionel i starten af 2010-11 sæsonen, primært egnet til AHL’s Providence Bruins, men så en håndfuld kampe i NHL med Boston.

Veteranen modtog også et PTO-tilbud sidste offseason, og sluttede sig til Pittsburgh Penguins på lejr. Selvom det ikke resulterede i et NHL-tilbud, var han i stand til at spille en nøglerolle over en hel sæson på backend for Scranton/Wilkes-Barre Penguins.ishockey trøjer danmark

Ovenstående er rapporten om “Matt Batkowski skal spille for Rangers i næste sæson” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *