Nino Niederreiter skrev under med Nashville Predators

Valgt af New York City Islanders i den indledende (nr. 5) af 2010 NHL Draft, Niederreiter har 368 faktorer i 732 regulære sæson klar Hurricanes, Minnesota Wild og også Islanders. Han har 30 faktorer i 82 mesterskabskampe.

Den 29-årige og videre i den ishockey trøjer danmark havde 44 faktorer i 75 regulære sæsoner klar i Carolina Hurricanes sidste periode samt 5 faktorer i 14 Stanley Mug Championship-kampe.

Nashville godkendte forud for Filip Forsberg en otte-årig aftale den 9. juli, målmand Kevin Lankinen til en 1-årig aftale den 14. juli og videre Zach Sanford til en 1-årig aftale den 15. juli. The Killers fik desuden forsvarsspiller Ryan McDonagh i et erhverv. med Tampa florida Bay Lightning den 3. juli.

The Killers var det 2. wild card lige ind i Stanley Mug Championship fra Western Meeting sidste periode. De blev pudset op af Colorado Avalanche i den indledende.

Nino Niederreiter godkendte en toårig aftale på 8 millioner dollars med Nashville Killers torsdag. Den har en almindelig årlig værdi på $4 millioner, hvorefter han kan bruge Nashville Predators Trøje 19 Calle Jarnkrok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *