Philadelphia Flyers forsvarer Ryan Ellis blev skadet igen i den første kamp

Philadelphia Flyers bragte Ryan Ellis tilbage på mindre end 19 minutter på is. Ifølge cheftræner Alan Vigniot blev veteranen igen skadet i lørdagens kamp og er nu fraværende hver uge.

Dette var et grusomt tilbageslag for en større erhvervelse af Flyers i løbet af sæsonen, og han spillede meget godt i en sund tilstand. Ellis scorede 5 point i fire kampe i år, men nu står hans tilbagevenden over for endnu en usikker tidsplan. Jeg ved ikke, hvornår jeg stadig kan bære Philadelphia Flyers trøje.

Indtil videre har holdet oplevet en sæson med op- og nedture med en rekord på 7-4-2 i 13 kampe. De ligner nogle gange en strengt censureret udfordrer og et kaotisk rod, og deres præstationer i Carolina-sejren og Dallas-nederlaget i de sidste to kampe er uberegnelig. Tabet af Ellis, som forventes at spille en vigtig rolle i backend, betyder, at der vil være flere reorganiseringer for at forsøge at finde den bedste lineup fremadrettet.

Da trapezen erhvervede Ellis, blev han set som et potentielt inventar på den blå linje i de næste fem år. Hans kontrakt er begrænset til 6,25 millioner USD og gælder indtil sæsonen 2026-27. Som en meget talentfuld to-vejs forsvarsspiller må Flyers håbe, at han kan vende tilbage til spillet i løbet af de næste par uger og begynde at betale udbytte for denne handel.

Dette er ikke kun et problem i denne sæson, men Ellis har bestemt ikke været en sund model i de sidste par sæsoner. I sæsonen 2017-18 missede han et halvt år efter en knæoperation. I sæsonen 2019-20 fik han en hjernerystelse i Winter Classic og tilbragte næsten to måneder på skadesreserveholdet. I sidste sæson fik han et knobrud. Der blev kun spillet 35 kampe. Selvom der naturligvis er tale om meget selvstændige begivenheder, er det en svær kamp for den 30-årige forsvarsspiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *