Pittsburgh Penguins slog New York Rangers 3-2

Sidney Crosby, der bærer Pittsburgh Penguins Trøje, havde et mål og en assist, der hjalp Pittsburgh Penguins til at stoppe New York Rangers’ sejrsrække på syv med en 3-2-sejr. Det var en omkamp fra første runde af slutspillet i 2022, da Rangers avancerede med en overtidssejr i Game 7.

Evgeni Malkin og Bryan Rust scorede også for Penguins, som har vundet otte af ni. Pittsburgh-målmanden Tristan Jarry lavede 26 redninger og har vundet syv lige starter. Chris Kreider havde to mål, og Vincent Trochek tilføjede to assists til Rangers.

Malkin, der bærer den 2020 All Star Trøje, scorede et betydeligt mål 14:24 i det andet, og kun delvist fordi det producerede en uafgjort 1-1. Fra toppen af venstre cirkel på et powerplay slap han et skud, der gik mellem skøjterne på Rakell, der screenede foran. Det gav Penguins mindst ét power-play-mål i ni kampe i træk. Målet gav også Malkin en ni-games pointrække (tre mål, 13 point) og satte ham på 1.179 karrierepoint, hvilket gav ham et af hans idoler. , Sergei Federov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *