Pittsburgh Penguins tror på Sullivans evner

Pittsburgh Penguins tror på Sullivans evner

Da træningslejren nærmede sig med hastige skridt, sørgede Penguins for at tage sig af nogle interne forretninger i tirsdags, idet de blev enige med cheftræner Mike Sullivan om en treårig kontraktforlængelse. Aftalen er indstillet til at træde i kraft i slutningen af ​​2023-24 NHL-sæsonen og vil lade Sullivan i Pittsburgh Penguins Trøje i 2026-27.

Sullivan, i den trøje af god kvalitet, begyndte sin embedsperiode i Pittsburgh på den mest succesrige måde som muligt, idet han tog over bag holdets bænk midtvejs i sæsonen 2015-16 og førte Penguins til back-to-back Stanley Cup-mesterskaber, en bedrift, der gjorde ham den første amerikanskfødte cheftræner i NHLs historie, der vandt flere Stanley Cups, og den anden cheftræner, der nogensinde har vundet mesterskaber i sine første to sæsoner med en klub.

I 507 kampe bag Penguins’ bænk har Sullivan en rekord på 297-156-54, hvilket giver ham den næsthøjeste vinderprocent af enhver cheftræner i franchisehistorien.

Ovenstående er rapporten om “Pittsburgh Penguins tror på Sullivans evner” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *