Binnington laver 40 redninger for St. Louis Blues

Jordan Binnington fra St. Louis Blues lavede 40 redninger for Blues mod Los Angeles Kings. The Blues besejrede også Kings 3-1.

Efter 17 minutter og 30 sekunder af det første kvarter gik Toropchenkos håndledsskud forbi målmanden og hjalp Blues med at føre 1-0. Med to minutter tilbage af andet kvarter scorede Jake en puck i straffesparksfeltet og omskrev stillingen til 2-0. Ved 10 minutter og 26 sekunder af tredje kvarter samarbejdede Saad og Colton om at omskrive stillingen til 2-0. 3-0. Efter 10 minutter og 56 sekunder af tredje kvartal reddede Binnington bolden fra Anderson og Doughty fra Los Angeles Kings, fastholdt stillingen 3-0 og gav ikke modstanderen nogen chance for at score. sejren kan være lidt svær.

I det 13. minut af tredje quarter fangede Kempe, iført en blå billige NHL trøjer, Doughtys aflevering i straffesparksfeltet og omskrev stillingen til 3-1. Denne gang formåede Binnington ikke at redde, men han har allerede arbejdet meget hårdt. Cam fra Los Angeles Kings lavede 27 redninger.

“Det er en ære at være målmand, og jeg nyder disse øjeblikke og at kunne fokusere på det,” sagde Binnington. Om holdet kan vinde afhænger ikke kun af at score mål, men om målmanden kan holde målet er også meget vigtigt.Binningtons redning hjalp St. Louis Blues med at holde sejren.