Colorado Avalanche udfordrer Montreal Canadiens, mens Nathan MacKinnons rekordsættende stime fortsætter

Nathan MacKinnons rekordlange stime tiltrækker sig igen opmærksomhed. Mellem den 20. november og den 27. december havde han en stime på 19 kampe med 36 point (13 mål, 23 assists). Nathan MacKinnon har nu vundet syv kampe i træk i Colorado Avalanche Trøje (fire mål, ni assists) og har en chance for at forlænge den stime, når Colorado Avalanche møder Montreal Canadiens.

Siden starten på sin første stime har Nathan MacKinnon scoret i 26 af sine sidste 27 kampe. I en af disse kampe, mod Nashville Predators, bidrog Nathan MacKinnon med to assists på trods af, at Avalanche tabte 4-3. Det var takket være Nathan MacKinnons fantastiske spil, at Colorado Avalanche vendte et 0-3-underskud i første periode til en 5-3-sejr over Toronto Maple Leafs i lørdags.Nathan MacKinnon scorede et mål og assisterede ved sejrsmålet, der faldt efter 16:35 i tredje periode, hvor stillingen var 3-3.

Colorado Avalanche har nu vundet tre kampe i træk og er nu 7-1 i deres sidste otte kampe, og Nathan MacKinnons fantastiske spil har utvivlsomt spillet en nøglerolle i holdets succes.

Montreal Canadiens har på den anden side tabt tre kampe i træk (0-1-2), bl.a. 2-1 i overtid til Edmonton Oilers sidste lørdag. I 42 kampe er Nick Suzuki Montreals topscorer med 35 point (12 mål, 23 assists).

Som det ser ud nu, er Colorado Avalanche på en sejrsstime, mens Montreal Canadiens er på en nederlagsstime. I den kommende kamp vil Nathan MacKinnon fortsætte med at vise sine store evner og skaffe flere sejre til Avalanche. Uanset udfaldet vil denne kamp være et møde mellem styrke og momentum mellem de to hold, og en chance for Nathan MacKinnon til at fortsætte med at bevæge sig fremad i en ishockey Trøjer.