Alex Ovechkin viser vejen, da Washington Capitals afslutter Pittsburgh Penguins' sejrsstime

Alex Ovechkin viser vejen, da Washington Capitals afslutter Pittsburgh Penguins’ sejrsstime

Alex Ovechkins mål hjalp Washington Capitals med at slå Pittsburgh Penguins 4-3 og afslutte modstanderens stime på seks sejre i træk.

Alex Ovechkin, iført en Washington Capitals Trøje, scorede et mål i powerplay under kampen, og Rasmus Sandin havde to assists for Capitals. Capitals havde tabt deres fire foregående kampe, men i denne kamp førte de 4-0 i slutningen af første periode.

Sidney Crosby spillede en stor kamp for Pittsburgh Penguins, hvor han ikke bare scorede et mål, men også lavede en assist. Hans præstation bragte ham forbi Joe Thornton og ind på 12. pladsen på NHL’s all-time scoringsliste med 1.540 point (571 mål, 969 assists).

Jake Guentzel og Rickard Rakell scorede også hver og lavede en assist, efter at Pittsburgh Penguins havde en sejrsstime (5-0-1). Tristan Jarry blev udskiftet 13:02 før tid efter en turnover, men Alex Nedeljkovic tog over i målet og sluttede af med 14 redninger.

Tom Wilson fra Washington Capitals scorede blot 55 sekunder inde i kampen og sluttede dermed sin måltørke på otte kampe. Andre mål blev scoret af Beck Malenstyn og Martin Fehervary.

Selvom Pittsburgh Penguins fik et par mål tilbage i kampen, var de i sidste ende ikke i stand til at vende tingene. Washington Capitals stod over for et stærkt skudpres fra modstanderne i de sidste to perioder, men målmand Darcy Kuemper tog sig af 33 skud og reddede et skud fra Evgeni Malkin i en ishockey Trøjer med seks sekunder tilbage.

Alt i alt viste kampen, at Washington Capitals spillede godt i den første periode og formåede at holde modstandernes forfølgelse væk. Men de indså også, at mod en modstander som Pittsburgh Penguins skal de være bedre til at kontrollere tempoet i spillet og nøgleøjeblikke for at vinde.