New Jersey Devils slår Buffalo Sabres ud af slutspillet med 6-2

New Jersey Devils slog Buffalo Sabres ud af slutspillet for 12. sæson i træk med en sejr på 6-2, og dermed er Buffalo Sabres i den længste slutspilspanik, da de sidst nåede Stanley Cup-slutspillet i 2010-11-sæsonen.

Jesper Boqvist, iført en New Jersey Devils Trøje, scorede kampens første mål efter 11:42 i første periode og gav Devils en 1-0-føring, og Jonas Siegenthaler scorede igen efter 1:06 i anden periode, så Devils kunne udbygge føringen igen, og det var først efter 6: 55, at Buffalo Sabres fik et point ved JJ Peterka, men snart kunne Skinner genoprette New Jersey Devils’ føring til 3-1, og Tomas Tatar scorede fra venstre cirkel med 7:10 tilbage i tredje periode til 4-1 til Buffalo Sabres. Samuelsson fra Sabres gjorde det derefter til 4-2, da Tomas Tatar fra Devils scorede endnu et mål, og Jack Hughes fik også scoret et mål, så kampen sluttede 6-2 Buffalo Sabres, New Jersey Devils.

Jeff Skinner og Mattias Samuelsson scorede for Buffalo Sabres i denne kamp, Alex Tuch havde to assists, og Devon Levi lavede 27 redninger for Sabres, men kunne alligevel ikke forløse Sabres’ chancer for at komme med i slutspillet. to mål og en assist fra Tomas Tatar hjalp New Jersey Devils med at låse en fordel i første runde af slutspillet. låste fordelen, og det er værd at bemærke, at Jack Hughes scorede sit 97. point i karrieren og opdaterede Devils’ single-season scoringsrekord med målet. Den 19-årige back, der også fik sin nhl-debut, underskrev lørdag en treårig entry-level-kontrakt med New Jersey Devils.

Når Buffalo Sabres står over for Ottawa Senators og New Jersey Devils tager imod Washington Capitals torsdag aften, kan fans komme til vores hjemmeside for at tilpasse deres billige nhl trøjer 2023 og bære dem derefter for at heppe på deres yndlingshold!