Pekka Rinnes trøje nr. 35 udgår torsdag

Når det kommer til at måle Rinnes indflydelse i Nashville og hans rolle som den første Predator, der udrangerede sin trøje, tøvede han ikke med at være den første, der udrangerede sin billige NHL trøjer , det er vigtigt at overgå de 39 præstationer for årige spillere på isen .

Rinne trak sig efter 15 sæsoner som Nashville i sejre (369), udelukkelser (60), redninger (17.627), scorede mål (2.43), kampe (683) og spillede minutter (39.413: 29) Den historiske leder mht. Ja, Rinne var Predators’ ansigt, og selv før han bakkede dem op til deres første Stanley Cup-finale i 2017 eller blev deres første spiller til at vinde en stor NHL-pris, tog han Vezina Trophy 2018 hjem og blev valgt som NHL’s topmålmand. Iført en Nashville Predators trøje spillede Rinne også i 2016, 2018 og 2019 NHL All-Star Games og hjalp Nashville med at vinde sit første præsidenttrofæ i 2018.

Linnee vandt 2021 Clancy King Memorial Trophy, som tildeles “den spiller, der bedst har demonstreret lederskab på og uden for isen og har ydet et bemærkelsesværdigt humanitært bidrag til sit samfund”.

“Han er ikke kun vores bedste spiller, han er vores bedste fyr,” sagde Sean Henry, Predators præsident og CEO. “Han gør ting, fordi han ved, at han kan samle folk op. Han er den venligste person, jeg nogensinde har mødt. Det faktum, at han tilfældigvis er en af ​​de sødeste mennesker i stillingen er utroligt, men grunden til, at folk elsker det, han er den slags. af ånd han har.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *