Predators slog Vegas Golden Cavaliers 3-2

LAS VEGAS-Philip Forsberg scorede to gange og lavede 23 redninger for Vegas i en Nashville Predators trøje og slog Vegas Golden Cavaliers 3-2 i T-Mobile Arena tirsdag.

Forsberg indspillede sin fjerde flermålskamp i sæsonen, og også den anden af ​​de seneste seks kampe, mens Yakov Trenin scorede for Nashville (21-11-2), sidstnævnte førte 8-1-1 i de seneste 10 kampe. Juuse Saros lavede 41 redninger i sin syvende sejr i de seneste otte kampe.

Logan Thompson lavede 23 redninger i sin første NHL-start for Golden Cavaliers (22-13-1). Thompson var vinderen af ​​Aledge “Baz” Bastien Memorial Award for den fremragende målmand i American Hockey League i sidste sæson. Hans startere var Robin Lehner (underkrop) og Laurent Brossoit (overkrop) på grund af skade. billige NHL trøjer

William Carlson havde et mål og en assist. Shea Theodore scorede for Vegas. Efter at have vundet de første fem spil, har Vegas en rekord på 2-2-1 i de seneste fem spil.

Forsberg modtog en aflevering fra Mikel Granlund på 2:41 i andet kvarter, gled til toppen af ​​venstre cirkel, ramte det øverste højre hjørne af nettet og hjalp Predator med at føre 1-0.

Karlsson udlignede til 3-1 klokken 12:01. Dette var hans første mål i otte kampe og det 100. mål for Golden Cavaliers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *