Vegas Golden Knights vinder 4. kamp i Stanley Cup-finalen

Fjerde kamp i Stanley Cup-finalen er spillet, og med et samlet resultat på 3-1 mellem Vegas Golden Knights og Florida Panthers har Vegas Golden Knights fordelen og behøver kun en sejr mere for at tage titlen. Florida Panthers vandt den tredje kamp og havde for en stund udsigt til at vinde kampen, men de tabte den fjerde kamp og mistede fordelen.

William Karlsson i Vegas Golden Knights Trøje 2023 scorede sejrsmålet, Mark Stone og Nicolas Hague havde hver to assists, og Adin Hill lavede 29 redninger for Vegas, som fører serien på syv kampe med 3-1. Stephenson scorede med 1:39 at spille i første periode for at hjælpe Golden Knights med at åbne scoringen og gøre det til 1-0. Stephenson scorede igen til 2-0 med 7:28 tilbage af anden periode. Mindre end fire minutter efter Stephensons andet mål samlede Hague pucken op, og Karlsson scorede fra venstre side til 3-0 for Vegas Golden.

Florida kom igen efter Karlssons mål, og Montour reducerede Vegas’ føring til 3-1 med et hopskud forbi Brayden McNabb og Shea Theodore efter 16:09. Barkov, iført en billige trøje, scorede efter 3:50 af tredje periode efter en baghåndspasning fra Montour i bunden af venstre cirkel. Den ene gang gjorde han det til 3-2, men på det tidspunkt var tiden ved at løbe ud, og Florida havde ingen chance for at få endnu et mål tilbage og tabte fjerde periode. Slutresultat Vegas Golden Knights 3:2 Florida Panthers.