Bergeron vender tilbage fra albueoperation, hjemkomstdatoen er ubestemt

Tirsdag gennemgik Boston Bruins kaptajn Patrice Bergeron en operation af venstre albuesen, som han har fået de seneste to sæsoner. Bergeron forventes at tage 10 til 12 uger om at komme sig, og hvis han beslutter sig for at vende tilbage til Boston for en 19. NHL-sæson i en Boston Bruins Trøje, har han indtil slutningen af ​​august til at være fysisk fit og klar til at spille.

Efter at have vundet et rekord femte Selke Trophy som NHL’s bedste defensive linjemand sagde Bergeron i en tale søndag iført en billige NHL trøjer, at han ikke har besluttet sig for sin fremtid, men den eneste bold, han vil underskrive, hvis han kommer tilbage. Holdet vil være bjørnene. Operationen forsinkede bare hans beslutningsproces, han havde brug for tid, og han tror stadig, at have meget tid til at træffe den beslutning vil sikre, at han tager sig al tid til at træffe den rigtige beslutning.

Mens de giver os fantastiske kampe, er de ofte skadede, og Bergeron er den seneste Bruins-spiller, der har gennemgået en operation uden for sæsonen. Angriberen Brad Marchand (og forsvarsspilleren Charlie McAvoy) forventes at tage seks måneder at komme sig; forsvarsmanden Matt Grzelcyk forventes at tage fem måneder; og forsvareren Mike Reilly forventes at tage tre måneder. Tid. Håber de alle kommer sig snart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *