Kvindehockey Marie-Philippe Pauline som spillerudviklingsrådgiver for Montreal Canadiens

Montreal Canadiens har ansat Poulin, kaptajn for den nu hedengangne ​​canadiske kvindehockeyligas Les Canadiennes de Montréal, som spillerudviklingskonsulent. Hendes viden, lederskab og vision for spillet har uden tvivl gjort Canadiens til en bedre organisation.

Mens Poulin kommer til Montreal på deltid, ønsker hun at fortsætte med at forfølge sine spilmål, uanset om det er på PWHPA eller på den internationale scene som Canadas landsholdsanfører. Siden han kom til det canadiske kvindelandshold, har Pullin vundet tre olympiske guldmedaljer, inklusive dette års lege i Beijing. Hun har også to verdensmesterskaber guld og seks sølv. I Beijing i år bar hun en billige NHL trøjer og scorede 6 mål og 17 point i 7 kampe. Et af målene er at vinde en guldmedalje mod USA.

Montreals ejer, præsident og administrerende direktør Geoff Molson sagde i en pressemeddelelse om holdet, at Poulins ankomst er en ære for Montreal-holdet, hendes færdigheder og hæder på isen som skøjtetræner ved McGill University, og hendes voksende hockeyerfaring er meget givende for spillere iført Montreal Canadiens Trøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *