Kirill Kaprizov ude for Minnesota Wild på grund af skade

Jeg er ked af at høre om Kirill Kaprizovs skade. All-Star venstrefløjen blev skadet onsdag mod Winnipeg Jets og vil ikke kunne bære en Minnesota Wild Trøje i tre til fire uger. Målmand Logan Stanley vogtede pucken, da han ramte ham, og Kirill Kaprizov faldt derefter ned på knæ og tog al vægten fra Logan Stanley på ryggen, inden han skadede sit venstre knæ.

Nyheden kommer som lidt af et chok for Minnesota Wild, der ikke kan acceptere de næste par uger uden Kirill Kaprizov, der har været starter for Minnesota de seneste tre år og har scoret 233 point (113 mål, 120 assists) i 201 karrierekampe over tre sæsoner og vinder af Calder Rookie of the Year-trofæet, han har nu 74 point (39 mål) i 65 kampe i denne sæson og bidrager til over 41 % af Minnesotas mål, og tabet af Kirill Kaprizov til deres næste kamp i San Jose lørdag aften gør dem urolige.

Heldigvis er tingene ikke helt så slemme, som de kunne være, for Minnesota Wild er allerede i en god position til slutspillet, idet de i øjeblikket ligger nummer to i Central Division og er lige i tabellen med de topholdige Dallas Stars. De har en 96,7 % chance for at komme i slutspillet i år, ifølge statistiske fremskrivninger. Og Minnesota Wild har tilbagekaldt Sammy Walker, en forward fra Iowa i den amerikanske ishockeyliga, som erstatning for Kirill Kaprizov. Forhåbentlig bliver Kirill Kaprizov snart rask og vender tilbage til Minnesota Wild i en billige nhl trøjer 2023.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *