Boston Bruins håber, at Tyler Bertuzzis tilføjelse vil give mere energi

Boston Bruins var beærede over at kunne skrive kontrakt med Detroit Red Wings forward Tyler Bertuzzi inden deadline for NHL-transaktioner. Tyler Bertuzzi er i slutfasen af sin toårige kontrakt med Detroit Red Wings og bliver free agent i den kommende offseason, men Detroit Red Wings skal stadig betale ham 50 % af 4,75 millioner dollars.

Tyler Bertuzzi gik glip af de fleste af Red Wings’ kampe i denne sæson med en håndskade, men han scorede alligevel fire mål og 14 point i 29 kampe, efter at han i sidste sæson scorede karrierens højeste 30 mål og 62 point i 68 kampe, da han var rask. Dette var en af grundene til, at Boston Bruins valgte at skrive kontrakt med Tyler Bertuzzi, som var meget glad for at være i en Boston Bruins Trøje 2023.

Den vigtigste faktor, der drev handlen i gang, var dog det faktum, at Boston Bruins havde både Nick Foligno og Nick Foligno skadet, især fordi angriberen Taylor Hall står til at gå glip af mindst 10 kampe, det stiller Boston Bruins i en ulempe..

Tyler Bertuzzi har været en god og dygtig spiller, og Boston Bruins forsøger at retfærdiggøre deres valg. Tror du, at Tyler Bertuzzi kan spille, som Boston Bruins håber? Lad os diskutere sammen. Vi har også de samme billige trøje (tilpasses) på vores hjemmeside, velkommen til at købe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *