Lindbloms sidste periodeaftale fik Flyers

Oskar Lindblom blev sat på dispensation af Philly Flyers tirsdag for målene om at få den sidste periode af sin aftale.

Den 25-årige forude har en periode på den treårige aftale på $9 millioner ($3 millioner almindelig årlig værdi), som han godkendte den 22. juli 2020. Lindblom vil helt sikkert i en billige NHL trøjer ende med at blive en ubegrænset helt gratis repræsentant onsdag, hvis han bliver uopkrævet.

Lindblom blev opdaget med Ewings sarkom, en type knoglekræftceller, den 10. december 2019. Han gik glip af resten af ​​den normale periode, men Philadelphia Flyers Trøje gik han tilbage for at spille 2 videospil mod New York City Islanders hele vejen igennem. Stanley Mug Championship 2020.

I 2020-21 havde han 14 faktorer (8 mål, 6 hjælpere) i 50 videospil, og han blev valgt til vinder af Masterton-prisen som den spiller, der ideelle udviser de bedste kvaliteter af hengivenhed, gamemanship samt viljestyrke til hockey.

Lindblom havde 26 faktorer (12 mål, 14 hjælpemidler) i 79 videospil i denne sæson.Philadelphia introducerede, at Flyers Charities helt sikkert vil yde et bidrag på $100.000 i Lindbloms navn til et lokaliseringsfirma, der opretholder husstande påvirket af kræftceller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *