Mangiapane underskriver en treårig kontrakt med Calgary Flames

Andrew Manjapane underskrev tirsdag en treårig kontrakt på 17,4 millioner dollars med Calgary Flames. Og en lønvoldgiftshøring, der var berammet til fredag, blev undgået.

Calgary Flames undgik også voldgift med Oliver Callington; forsvareren underskrev en toårig kontrakt på 5 millioner dollars tidligere tirsdag. En høring er berammet til den 10. august.

Mangiapane noterede NHL-karrierehøjde i mål (35), assists (20) og point (55) i 82 kampe i den regulære sæson med Calgary Flames i sidste sæson. Han har 6 point (3 mål, 3 assists) i 12 kampe i Stanley Cup-slutspillet.

Udtaget af Calgary i 6. runde af 2015 NHL-draften (166. samlet), scorede han 132 point (78 mål, 54 assists) i 260 kampe i den regulære sæson og 12 point (6 mål, 6 assists) i 27 playoff-kampe.

Hvad synes du om Mangiapanes kontrakt med Calgary Flames, kan du lide ham? Under alle omstændigheder håber vi alle, at han kan udvikle sig bedre og bedre i Calgary Flames og bidrage mere til Calgary Flames. Derudover tilbyder vores hjemmeside billige NHL trøjer fra forskellige hold. Hvis du har brug for det, velkommen til at komme på vores hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *