Mathew Barzal ude for New York Islanders med skade i underkroppen

Centeret Mat Barzal, der bærer New York Islanders Trøje 2023, er uge-til-uge med en underkropsskade, meddelte holdet, et ødelæggende slag for deres playoff-forfølgelse. Islanders sagde oprindeligt, at Barzal var ude på ubestemt tid, men senere afklarede, at han var uge til uge og forventes at vende tilbage i denne sæson.

Barzal, 25, er nummer to på holdet med 51 point. Islanders har den anden og sidste wildcard-plads i Eastern Conference med mindre end to måneder tilbage i NHLs ordinære sæson. Han blev skadet efter et slag fra Bostons Craig Smith tidligt i et 6-2-tab på Bruins lørdag . Barzal så ud til at tage et knæ-i-knæ-slag og forlod isen med det samme.

New York ville ende med at tabe dårligt uden Barzal, der bærer den billige nhl trøjer 2023, og nu skal han måske finde en måde at blive i løbet uden ham i et langt stykke tid. På ubestemt tid betyder naturligvis ikke nødvendigvis, at Barzal vil være ude på længere sigt, men er normalt den terminologi, der bruges, når en spiller er blevet udelukket, men stadig bliver evalueret for potentiel operation. Forhåbentlig vil det i dette tilfælde ikke være påkrævet, og Islanders vil have den glatte skøjtebane fremad tilbage i rækken inden længe. Hvis ikke, vil deres forseelse få et betydeligt slag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *