Buffalo Sabres beholder Dylan Cozens på en 7-årig aftale, $49,7 millioner

Buffalo Sabres accepterer aftaler med forward Dylan Cozens om en massiv syv-årig kontraktforlængelse, der har en gennemsnitlig årlig værdi på 7,1 millioner dollars. Cozens, der bærer Buffalo Sabres Trøje 2023, var planlagt til begrænset frit spil denne sommer efter udløbet af hans entry-level kontrakt.

Klubben har valgt at handle hurtigt med hensyn til kontraktforlængelser under GM Kevyn Adams, og underskriver folk som Tage Thompson og Mattias Samuelsson til langsigtede aftaler meget tidligt i deres karriere i håbet om at få valuta for pengene. Indtil videre har den strategi givet pote, hvor især Thompson blomstrede op til en af NHL’s klareste unge stjerner i denne sæson og er nu under kontrakt til en latterlig værdi af $7,14 millioner om året gennem 2029-30.

Cozens, der bærer den billige trøje, er midt i et karriereår i Buffalo med 17 mål og 43 point i 49 kampe. Han havde 13 mål og 38 point i 79 kampe for et år siden. Cozens blev valgt som nummer syv samlet af Sabres i 2019 og har 34 mål og 94 point i 169 kampe i karrieren. Cozens er den tredje spiller, der har underskrevet en langsigtet aftale med Sabres i de seneste seks måneder. Han slutter sig til Tage Thompson, som underskrev en syvårig kontrakt på 50 millioner dollars i august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *