Vegas Golden Knights står uden målmanden Logan Thompson i de næste par uger

Målmanden Logan Thompson, der bærer Vegas Golden Knights Trøje 2023, er ude fra uge til uge med en skade i underkroppen, meddelte holdet. Cheftræner Bruce Cassidy sagde, at holdet forventer, at Thompson vender tilbage i den regulære sæson, men sagde, at det ville’ ikke snart.

Thompson forlod torsdagens kamp mod Minnesota Wild med hvad der så ud til at være en ikke-kontakt skade. Tidligt i tredje periode fik den nye netminder sig til at redde på Minnesota-angriberen Frederick Gaudreau. Efter at have skubbet af på sit højre ben, vendte Thompson sig om og blev liggende på isen med forsiden nedad, før dommerne stoppede spillet. på sin skadede underside.

I et tilsvarende træk har Golden Knights tilbagekaldt netminder Laurent Brossoit fra Henderson Silver Knights. Tabet af Thompson, der bærer den trøje 2023, kan være et stort tab, og Hill er nu i stand til at træde op sammen med Brossoit, som får endnu en chance i NHL. Hill er 11-5-1 med 2,58 mål mod gennemsnittet og en redningsprocent på 0,909 i 18 starter. De fleste starter, han nogensinde har lavet i en NHL-sæson, er 22, og det kom sidste år med San Jose Sharks. Forhåbentlig er Thompsons skade ikke så slem, og duoen Hill og Brossoit kan holde fortet nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *